impachetari corporale – capsula SLIM ACTIVE

_D7B9891

impachetari corporale – capsula SLIM ACTIVE

Terapia prin impachetari corporale urmareste detoxifierea organismului, pierderea de centimetrii din zonele-cheie ale corpului, tratarea celulitei si nu in ultimul rand este o terapie foarte placuta de relaxare.

Se pot alege impachetari atat la cald (capsula), cat si la rece, ambele fiind eficiente pentru detoxifierea organismului si eliminarea celulitei.

Impachetarile la rece sunt recomandate pentru fermitate, prevenirea vergeturilor, scaderea in centimetrii Impachetarile la cald sunt recomandate pentru detoxifiere, slabire localizata si eliminarea celulitei.

Impachetarile sunt facute cu diferite creme si geluri active, pe anumite zone sau pe tot corpul, in functie de necesitate si rezultatele pe care le dorim.  Substantele din compozitia cremelor si gelurilor folosite la impachetari sunt cafeina, extract de iedera, guarana si alge marine. Acestea stimuleaza adipocitele facandu-le sa isi elibereze continutul si toxinele acumulate in lichidul intercelular (in sistemul limfatic si sangvin, pentru eliminare).

Durata unei impachetari este de 30 minute, timpul necesar pentru creme sa actioneze eficient, recomandat la capsula Slim Active care, gratie caldurii emise de radiatiile infrarosii, actioneaza in profunzime stimuland o transpiratie controlata. Imbinarea functiilor de sauna cu vibromasaj, cromoterapie si meloterapie aduc un plus de relaxare si de confort pe perioada tratamentului.

Este cunoscut faptul ca terapia prin lumina si culoare are un efect relaxant asupra organismului, culoarea avand o putere activa asupra fiecarui organ si celula la nivel de vibratii.

Impachetarile corporale sunt o metoda excelenta de a remodela corpul, cu un efect pe termen lung. Confera pielii un aspect tonifiat, reduce depozitele adipoase si ajuta la eliminarea apei din tesuturi. Impachetarile trebuie sa fie completate de o dieta sanatoasa si echilibrata si sa fie asociate cu celelalte terapii de intretinere.

Un program de exercitii fizice ofera un suport sigur pentru un rezultat optim al terapiei.

Impachetarile se pot face cu o frecventa de 3-4 ori pe saptamana, durata tratamentului fiind de 10-12 sedinte, urmate de un program de intretinere de o sedinta pe saptamana, dupa terminarea tratamentului.

Impachetarile nu sunt recomandate daca suferiti de boli de piele, hipertensiune arteriala sau alte afectiuni la care nu sunt recomandate terapii la cald.

by Violeta Balan – estetician

ABOUT AUTHOR

NO COMMENTS

GIVE A REPLY