Dermocell – un remediu pentru celulita

_D7B9742

Dermocell – un remediu pentru celulita

Dermocell este un aparat de ultima generatie ce ajuta cu succes in combaterea/ tratarea eficienta a celulitei chiar si in stadiile ei cele mai avansate. Aparatul foloseste o metoda non-invaziva de masaj transdermic (vacuum) pentru un efect rapid si de lunga durata, impiedicand ulterior re-formarea aspectului de “coaja de portocala”.

Acest tratament de remodelare corporala actioneaza prin aspiratia tesutului, tratand celulita, stimuland vascularizarea, marind elasticitatea, fermitatea si flexibilitatea pielii.

Acesta favorizeaza functionarea sistemului venos si limfactic, decompacteaza nodulii de celule adipoase (rezultatul fiind scaderea in centimetri), iar ledul infrarosu are un puternic efect de lipoliza.
Tratamentul poate fi efectuat si de persoanele cu o vaso-dilatatie periferica usoara, raspindirea acestora fiind prevenita de costumului special folosit in timpul procedurii.

Tratamentul efectiv dureaza 30 minute, timp in care ne vom concentra pe zonele cu probleme, dar nu vom neglija nici celelalte zone, pentru o stimulare generala a circulatiei si eliminarea apei reziduale.
Rezultatele optime se obtin cu 3 tratamente pe saptamana. Sunt necesare cure de cate 10-15 sedinte, dar primele rezultate incep sa se vada dupa 3-4 sedinte, in functie de organism, de cum ne raspunde el.

Dupa obtinerea rezultatului dorit, sunt necesare tratamente de intretinere, 1-2 pe saptamana.

Tratarea celulitei trebuie privita ca pe un mod/stil de viata –un lucru pe care trebuie sa-l facem din cand in cand, in primul rand pentru mentinea in conditii optime a sanatatii noastre, si apoi pentru aspectul corporal.

Prin acest tratament se pierd centimetri, nu kilogramele in plus. Centimetrii care se pierd prin vacuumul efectuat cu Dermocell, nu sunt un rezultat al slabirii, ci al remodelarii corporale.

Desigur, prin asocierea lui cu o dieta adecvata si/sau exercitii fizice (plus completarea lui cu alte terapii, cum ar fi impachetarile anticelulitice, la cald/rece, presoterapia, electrostrimularea) se obtin rezultate mult mai spectaculoase, iar aspectul general al pielii si corpului este mult imbunatatit.

by Janina Gherbezan

ABOUT AUTHOR

NO COMMENTS

GIVE A REPLY