Un pic de MEZOTERAPIE :)

_D7B9435

Un pic de MEZOTERAPIE :)

Mezoterapia virtuala cunoscuta ca si dermoporatia, este o terapie care inlocuieste injectarea in straturile profunde a unor medicamente sau ingrediente active petru diverse probleme.

Aceasta combina in cadrul aceleiasi sedinte doua terapii puternice: electroporatia – care mareste porii de pana la 400 de ori (cu ajutorul unor impulsuri controlate), crescand foarte mult permeabilitatea epidermei, si electroforeza – o metoda prin care ingredientele active din cocktailul cosmetic sunt impinse in straturile foarte profunde ale pielii.

De regula, din ingredientii unei creme, foarte putin (5%) ajung efectiv in profunzime. Mezoterapia virtuala face ca intr-o singura sedinta, ingredientii activi sa ajunga in procent de pana la 95% in straturile profunde ale pielii.

Cele mai frecvente tratamente faciale sunt cele antirid, reintinerire, anti-pete si tratament anticuperotic. Odata cu ingredientul activ folosit in tratamentul propriu-zis, se foloseste si un gel conductor special, imbogatit cu acid hialuronic, aloe sau colagen.

Rezultatele obtinute in urma tratamentului de mezoterapie faciala sunt multiple : atenuarea vizibila si pe termen lung a ridurilor, atenuarea pana la tratarea petelor pigmentare, redarea ferimitatii pielii, luminozitatea tenului, vasocontrictia capilara ( contractia fibrelor musculare netede din peretii vaselor de sange, avand ca rezultat diminuarea calibrului vascular —imbunatatirea cuperozei).

Frecventa sedintelor este in functie de ce dorim sa obtinem, ce vrem sa combatem. Se poate face in cure intensive de un tratament/ saptamana sau doar ca intretinere de un tratament la 3-4 saptamani.

by Janina Gherbeza – estetician

ABOUT AUTHOR

NO COMMENTS

GIVE A REPLY