despre radiofrecventa corporala

perfect womans bum and legs

despre radiofrecventa corporala

Tratamentul de regenerare a pielii cu aparatul de Radiofrecventa Bipolara este una dintre cele mai noi tehnici non-invazive folosite pentru eliminarea simptomelor imbatranirii pielii si pentru remodelarea corporala.

Tratamentul cu radiofrecventa se foloseste atat corporal cat si facial, si este ideal pentru persoanele cu piele flasca; femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor (recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza), pentru refacerea conturului corporal in cazul celor afectate de inesteticul aspect de celulita, pentru reintinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii (riduri, aspect matifiat, piele flasca).

Sub actiunea undelor de radiofrecventa bipolara temperatura creste pana la 40-42 de grade la suprafata pielii, in timp ce in interiorul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 grade, producand contractia fibrelor de colagen propriu si stimuland formarea de fibre noi, elastice.

Rezultatul obtinut in tratamente corporale cu radiofrecventa este tonifierea, care se poate observa inca de la primele sedinte.
Radiofrecventa corporala inseamna pe scurt “tightening” (intindere), terapie prin care creste productia de colagen endogen – acest colagen fiind responsabil de aspectul de tonifiere, perfect intins al pielii. In acest fel se ajunge la remodelare corporala, aspectul de piele flasca este mult imbunatatit.

Actiunea undelor de radiofrecventa bipolara continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifiere continua.
Tratamentul cu radiofrecventa bipolara este recomandat pentru toate varstele, este non-invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.

Frecventa sedintelor, pt un rezultat mai rapid, este de 2/ saptamana, la un interval de cel putin 3 zileintre sedinte. Pentru ca rezulatatele sa se mentina , trebuiesc facute sedinte de intretinere si anume, cel putin o sedinta/ saptamana.

by Janina Gherbezan – estetician

ABOUT AUTHOR

NO COMMENTS

GIVE A REPLY