remodelare corporala cu STARVAC DX-TWIN

_D7B9577

remodelare corporala cu STARVAC DX-TWIN

Acest aparat creeaza o solutie eficienta pentru reducerea completa a celulitei si grasimii acumulate prin metoda de masaj-vacuum.

Inainte de toate ar trebui sa intelegem cele 3 caracteristici ale celulitei:

1) Adipoza- cresterea in volum a adipocitelor (celule grase);

2) Fibroza- pierderea elasticitatii tesutului;

3) Retentia de apa.

Pentru diminuarea si corectarea reliefului fibros folosim stimularea mecanica a aparatului STARVAC DX TWIN, ajutand semnificativ imbunatatirea circulatiei venoase si limfatice.

Tratamentul se efectueza in doua faze: in prima faza se aplica o crema speciala pe zonele care trebuie tratate, apoi se pun doua dispozitive asemanatoare unor ventuze de dimensiuni medii, care actioneaza asupra stratului fibros al celulitei. In interiorul lor pielea se vascularizeaza pana in straturile profunde ale tesutului subcutanat (a celulitei) si defibrozeaza grasimea localizata.

In faza a doua a tratamentului efectul de vacuum-masaj este actionat prin miscari circulare si longitudinale, cu un dispozitiv care creeaza o vidare partiala pe suprafata pielii, aspirand-o intre cei 3 cilindrii mobili situati in interiorul acestuia.

Pielea este masata prin alunecare fara a fi agresata, respectand integritatea celulelor si sanatatea tesutului. Celulele adipoase sunt astfel “prinse” si eliminate datorita circulatiei sangvine si limfatice mai intense si astfel se imbunatateste aspectul pielii oferindu-i fermitate si elasticitate.

Efectele depind de organismul fiecarei persoane.

Durata unei sedinte este intre 30-60 minute, iar pentru obtinerea unor rezultate ideale sunt necesare cel putin 10-12 sedinte efectuate cu o frecventa de 2-3 ori pe saptamana, asociate cu o alimentatie corecta, aport suficient de lichide si sport.

Acest tratament nu este indicat persoanelor care au fragilitate vasculara sau varice, care sufera de boli cardiovasculare, au implanturi metalice si in cazul femeilor insarcinate.

by Violeta Balan – estetician

ABOUT AUTHOR

NO COMMENTS

GIVE A REPLY