PRESOTERAPIA – drenajul limfatic cu ajutorul aparatului

Aplikace

PRESOTERAPIA – drenajul limfatic cu ajutorul aparatului

Presodrenajul – este o metoda terapeutica utilizata atat in estetica cat si in fizioterapie.

Este una dintre cele mai bune metode de a remodela corpul, de a elimina toxinele din organism si de a scapa de picioarele grele si umflate. Are efect de slabire, ajutand la reducerea cantitatii de apa acumulate in organism.

Procedeul consta in folosirea unui costum special, care realizeaza un masaj pneumatic prin compresia si decompresia controlata a camerelor de aer. Aparatul accelereaza circulatia venoasa si limfatica prin stimularea ganglionilor limfatici si totodata stimuleaza activarea sistemului imunitar.

Tratamentul de drenaj limfatic cu ajutorul aparatului este recomandat in special persoanelor care au o retentie de lichide in exces in organism. Acest tratament este indicat medical persoanelor care sufera de circulatie sangvina deficitara la nivelul picioarelor, au senzatia de picioare umflate, au tendinta de formare varice/edeme postoperatorii, terapia impiedicand aparitia tromboflebitei.

Drenajul limfatic realizat in paralel cu celelalte terapii de remodelare corporala contribuie la micsorarea in circumferinta dar mai ales la eliberarea celulitei (aspectul de coaja de portocala) definitiv  –  si mai ales este o procedura relaxanta, rapida si nedureroasa.

Durata unei sedinte este de 45 de minute.

Un tratament complet presupune minim 10 sedinte efectuate cu regularitate, cu o frecventa intre 1-2 sedinte pe saptamana, in functie de recomandarile de la evaluarea initiala si evolutia din perioada tratamentului.
Contraindicatii: Este contraindicata folosirea presoterapiei in afectiuni cum ar fi : epilepsie, boli cardiovasculare, tumori, pacemaker, insuficienta hepatica sau renala

 

by Violeta Balan – estetician

ABOUT AUTHOR

NO COMMENTS

GIVE A REPLY