Cate ceva despre Radiofrecventa faciala

_D7B9298

Cate ceva despre Radiofrecventa faciala

Este una dintre cele mai importante terapii cu rezultate in liftingul facial ce favorizeaza formarea de colagen prin intermediul unei incalziri in profunzime a pielii.

Este indicata persoanelor care doresc sa scape de riduri, de pielea “lasata” sau de “barbie dubla”. Se pot obtine rezultate vizibile prin formarea unei noi retele de colagen. Radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesutului, pana la 40-42 grade la suprafata pieli in timp ce in interiorul tesutulu tratat ajunge pana la 60-65 grade.

Dupa prima sedinta se observa atenuarea ridurilor si obtinerea unui ten intinerit si luminos.

Undele de radiofrecventa actioneaza ca o restructurare graduala a colagenului din profunzime, caldura degajata ofera o senzatie placuta si relaxanta, este un procedeu complet nedureros si fara efecte secundare.

Se lucreaza orice zona a fetei (in afara de pleoape). Avantajul acestui tratament este revenirea imediata la viata cotidiana fara niciun fel de probleme.

Pentru un efect pe termen lung se recomanda intre 6-12 sedinte cu o distanta de 5-7 zile intre sedinte.

Efectul este vizibil de la prima sedinta si rezultatele se imbunatatesc constant.

Nu este indicat persoanelor purtatoare de proteze metalice, in perioada de sarcina si alaptare, sau persoanelor care au herpes sau rani pe zona de aplicare a tratamentului.

by Violeta Balan – estetician

ABOUT AUTHOR

NO COMMENTS

GIVE A REPLY