EPILARE DEFINITIVA

epilare-definitiva

 

 

 

icon-epilare

Pentru confortul si increderea in sine, cea mai moderna si eficienta metoda de inlaturare a parului nedorit este EPILAREA DEFINITIVA  iar noi recomandam noua tehnologie CPL X-LASE – laser si lumina pulsata calibrata, tehnologie unica ce combina simultan efectul de racire cu pulsurile de lumina, fapt ce duce la cresterea temperaturii terapeutice a zonei tinta, fara risc de ranire si cu resimtirea unei dureri mult mai mici fata de alte dispozitive cu laser traditionale.

Firul de par este format din folicul pilos (bulb si papila), care are rol in nutritie, tija firului de par, muschiul erector, care ridica firele de par, dand aspectul ,,piele de gaina’’ si  glanda sebacee. In cadrul sedintei de epilare progresiv definitiva este distrus foliculul pilos.

epilare-definitiva-CPL-X-LASE

Fiecare fir de par urmeaza un ciclu evolutiv in care trece prin trei faze: de crestere (faza anagena), de stagnare (faza catagena) si de regresie (faza teleogena).

Pe corp exista fire de par in toate cele trei faze, de aceea este nevoie de un numar mai mare de sedinte pentru a distruge toti foliculii pilosi. Trebuie stiut faptul ca epilarea prin X-LASE CPL este eficienta doar in stadiul activ al cresterii firului de par, adica in faza anagena, cand in firul de par se afla concentrata o cantitate suficienta de melenina incat in momentul expunerii la o sursa de lumina intens pulsata , aceasta are capacitatea de a absorbi spectrul luminous, ceea ce va duce la combustie.

 Tratamentele pot fi realizate pe un numar extins de tipuri de ten (fototipuri), viteza procedurilor si rezultatele fiind incomparabile.

Fata de metodele de epilat traditionale, aceasta metoda este nedureroasa, minim invaziva si nu prezinta risc de infectie.  Folosirea ei are un risc foarte mic de aparitie a reactiilor adverse, nu duce la riscul de a dezvolta cancer de piele, nu necesita foarte multe precautii, cea mai importanta fiind utilizarea unor creme fotoprotectoare in cazul expunerii la soare, fie inainte, fie dupa tratament. Eficienta acestei tehnologii a fost dovedita in numeroase studii clinice, avand aprobarea din partea Food and Drug Administration (FDA).

Aparatul nostru din dotare X-LASE CPL Biotec foloseste o tehnologie cu laser si lumina pulsata calibrata, utilizata nu numai pentru indepartarea treptata a parului nedorit ci si pentru un numar mare de tratamente cosmetice precum: reintinerirea pielii, reducerea ridurilor, tratamentul acneei, rozacee, eliminarea petelor pigmentare si tratamentul leziunilor vasculare.

Folosirea lui este strict interzisa persoanelor care au: cancer de piele, eczeme, epilepsie, diabet, au placute metalice implantate in tesuturile din zonele vizate, se afla sub tratament citostatic sau cu anticoagulante dar si persoanelor insarcinate.

 

Preturi EPILARE DEFINITIVA CU CPL

TIP EPILARE

PRET / SEDINTA

Axila – 1 sedinta

100 ron

Axila – pachet 6 sedinte

500 ron

Picioare – Epilat scurt – 1 sedinta 

250 ron

Picioare – Epilat scurt – pachet 6 sedinte

1200 ron

Picioare – Epilat lung – 1 sedinta

400 ron

Picioare – Epilat lung – pachet 6 sedinte

2000 ron

Zone mici – barba, mustata, perciuni, gat – 1 sedinta

50 ron

Zone mici – barba, mustata, perciuni, gat – pachet 6 sedinte

200 ron

Brate – Epilat scurt – 1 sedinta

110 ron

Brate – Epilat scurt – pachet 6 sedinte

550 ron

Brate – Epilat lung – 1 sedinta

200 ron

Brate – Epilat lung – 6 sedinte

1000 ron

Sani – 1 sedinta

80 ron

Sani – pachet 6 sedinte

300ron

Abdomen femei – 1 sedinta

110 ron

Abdomen femei – pachet 6 sedinte

550 ron

Abdomen barbati – 1 sedinta

150 ron

Abdomen barbati – pachet 6 sedinte

800 ron

Fata – intreg –  1 sedinta

150 ron

Fata – intreg – pachet 6 sedinte

800 ron

Umeri – 1 sedinta

130 ron

Umeri – pachet 6 sedinte

650 ron

Spate – intreg – 1 sedinta

350 ron

Spate – intreg – pachet 6 sedinte

1800 ron

Lombar – 1 sedinta

135 ron

Lombar – pachet 6 sedinte

700 ron

Piept – barbati – 1 sedinta

200 ron

Piept – barbati – pachet 6 sedinte

950 ron

Inghinal / bikini – 1 sedinta

100 ron

Inghinal / bikini – pachet 6 sedinte

500 ron

Fese – 1 sedinta

100 ron

Fese – pachet 6 sedinte

500 ron

Interfesier + perineu – 1 sedinta

80 ron

Interfesier + perineu – pachet 6 sedinte

350 ron

Pubian – 1 sedinta

100 ron

Pubian – pachet 6 sedinte

500 ron

Inghinal total (bikini+pubian+perineu+interfesier) – 1 sedinta

135 ron

Inghinal total (bikini+pubian+perineu+interfesier) – pachet 6 sedinte

700 ron