Nutritie

elsa-caragea

Elsa Caragea – nutritionist

  Sunt Elsa.

  Sunt mama iubitoare care face orice sacrificiu pentru a-si proteja familia, sunt soția „de pe alta planeta” care are întotdeauna ingredientele cheie pentru o duminica perfecta, o declarație de dragoste si o mâncare gustoasa, dar, înainte de toate, sunt femeia care simte nevoia sa arate bine la birou, in societate, la o petrecere sau acasă.

  Deși avem suficiente trucuri la îndemâna pentru a ne transforma in mici prințese si suntem foarte pricepute in a o face intr-un timp record, putem recunoaște cu ușurintă ca un corp suplu si sănătos poate fi un aliat de nădejde pentru orice femeie.

  Ador sa mananc, ador sa gătesc si ador raionul alimentar. In asa condiții, probabilitatea de a duce o lupta nesfârșita cu kilogramele in plus sau cu o mare parte din cabinetele medicale poate fi, fara îndoiala, una foarte mare. Însă, pastrarea siluetei mi-a dat bătăi de cap doar pana in momentul in care am descoperit reteta perfecta a unei alimentații care sa-mi ofere un echilibru intre plăcerea mea ieșită din comun de a manca si menținerea greutatii ideale.

Cum am facut asta? Combinând fiecare teorie studiată cu experiențele mele si ale tuturor femeilor cărora le-am readus zâmbetul pe buze, speranța si încrederea in sine, atunci cand le-am demonstrat ca o scădere de 10, 15 sau chiar 40kg se poate realiza fara eforturi uriașe si fara o revoluție in propriul stil alimentar.

Lucrez cu tipologii diferite de oameni: cei care au un program obsesiv de ordonat pentru mese, cei care fac greșeli in combinarea alimentelor, iubitorii de dulciuri, copiii pofticioși sau vedetele cu programul lor haotic, toți fiind oameni care s-au saturat sa tina veșnic o dieta.

Majoritatea oamenilor asociază detoxifierea cu depresia – sau chiar mai rău de atât: înfometare, alimente neobișnuite, sucuri verzi si ceaiuri pentru detoxifiere. Poate ca rezultatele sunt bune la final, dar oare merita tot efortul si toată suferința? Important este ca nu trebuie sa sufere nimeni. Putem face un alt fel de dieta pentru detoxifiere, care sa ne aducă un adevărat izvor de sănătate si o îmbunătățire a metabolismului, o dieta distractivă si ușor de urmat.

Pot spune ca toate dietele funcționează atât timp cat sunt ținute, iar daca reușești sa găsesti una care sa nu ti se potrivească, va trebui sa o iei de la capăt si sa incerci din nou.

De aceea, creez pentru fiecare in parte un program de dieta personalizata, care sa se muleze atât de bine pe gusturile si nevoile proprii, încât sa se transforme intr-un stil de viata ce nu mai trebuie abandonat.

Dieta personalizata recomandata, alaturi de serviciile corporale indicate de specialistii nostri, vor duce la obtinerea rezultatului dorit mult mai repede si cu o eficienta sporita.

PRETURI

250 ron                                – consultatie + dieta personalizata + consiliere si monitorizare 30 zile

150 ron        250 ron        – consultatie + dieta personalizata + consiliere si monitorizare 30 zile ( numai impreuna cu achizitionarea unui pachet de servicii corporale recomandate de specialistii nostri )

Pachetul de terapii corporale va fi personalizat si  se va realiza impreuna cu clientul, numai dupa o evaluare corporala cu aparatura specifica.

Dieta personalizata se va realiza saptamanal.

 

”Mi-a plăcut tare mult călătoria catre greutatea ideală alături de Elsa. Mi-a fost in permanenta alături, o puteam contacta oricând aveam ceva de întrebat si am slăbit fara prea mare efort 9 kg. E o persoana calda, de la care am avut foarte multe de învățat. Cel mai important, pentru mine, a fost ca m-a învățat sa devin o persoana echilibrata pe toate planurile, in special in ceea ce privește alimentatia.”

Raluca Burghelea – instructor de înot

 

”Am întâlnit-o pe Elsa intr-un moment critic din viata mea, aveam nevoie de o schimbare, dar nu credeam ca voi reuși vreodata sa slăbesc. Cu ajutorul ei, am pierdut 15 kg, a avut extrem de multă răbdare cu mine, mi-a schimbat de nenumărate ori meniul, pentru ca mi se schimbau poftele alimentare si am avut rezultatele acestea incredibile fara sa apelez la sport, ținând cont ca am un program de lucru extrem de haotic.”
Diana Tudor – realizator TV