Tratament corporal RADIOFRECVENTA

icon-corporal

Tratamentul de regenerare a pielii cu aparatul de Radiofrecventa Bipolara este una dintre cele mai noi tehnici non-invazive folosite pentru eliminarea simptomelor imbatranirii pielii si pentru remodelarea corporala.

Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta.

Cu alte cuvinte, radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata in interior problema.

In timpul tratamentului, energia bipolara incalzeste stratul de adipocite din hipoderma,  caldura determina celulele adipoase sa secrete acizi grasi in sange si limfa, adipocitele se micsoreaza, iar corpul devine mai suplu.

Unda de radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice. La nivel corporal se manifesta printr-o profunda tonifiere. Contureaza si redefineste liniile siluetei.

Efectul biofizic al radiofrecvenţei se bazează pe conversia energiei electrice în căldură (efect joule), iar încălzirea se produce prin oscilaţia moleculară datorată mişcării de rotaţie a electroliţilor intracelulari sub acţiunea câmpului magnetic indus de radiofrecvenţă. Căldura generată la nivelul dermului superficial şi profund determină denaturarea fibrelor de colagen (5-20%) şi, în consecinţă, o contracţie imediată a fibrelor.

Tratamentul cu radiofrecventa este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada de recuperare.