Tratament termosudatie TUNEL

icon-corporal

tunel

Tratamentul corporal cu raze infrarosii este o metoda de slabit extrem de indragita, deoarece este singura terapie prin care pierzi radical in greutate, nu doar in centimetri

Tratamentele cu raze infrarosii sunt non-invazive pentru organism, producand in schimb rezultate exceptionale in materie de slabit si pentru sanatatea organismului.

Razele infrarosii patrund 5-6 cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase. Caldura foarte puternica generata de infrarosu topeste grasimile acumulate in exces de catre organism. Efectele tratamentului cu infrarosu  sunt remarcabile, circulatia sangvina este mult imbunatatita, sistemul imutar este fortifiat, corpul slabeste in kilograme si in centrimetri.

Tunelul cu raze infrarosii reprezinta o sauna profesionista moderna cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate a pielii

Rezutatele tratamentului cu impachetari in tunelul cu infrarosu:

  • Eliminarea grasimilor: in timpul sedintelor, grasimea este topita ultrarapid si se produce o scadere radicala a volumului celulelor grase.
  • Eliminarea celulitei: grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic, obtinandu-se o piele uniforma si tonifiata.
  • Accelerarea metabolismului: se genereaza arderi mai rapide metabolice.
  • Reintinerirea organismului: tratamentul cu raze infrarosii accelereaza microcirculatia si metabolismul.
  • Imbunatatirea circulatiei limfo-venoase: eliminarea substantelor nocive, toxine, deseuri metabolice.
  • Atenuarea durerilor de articulatii, musculare.