Mezoterapie faciala

facial1

 

mezoterapie-faciala

Este un tratament extrem de eficient de intinerire si imbunatatire globala a calitatii pielii. Procedura poate fi utilizata pentru fata, gat, decolteu, dar si corporal.

Mezoterapia virtuala sau dermoporatia este o procedura estetica nechirurgicala prin care se realizeaza introducerea de substante active in spatiile interstitiale celulare prin intermediul pielii. Aceasta se realizeaza cu ajutorul unui transductor care inlocuieste acul cu unda electrica pulsata si modulata.

Electroporatia este fenomenul generat prin impulsuri electrice atent controlate. Se obtine astfel o marire a porilor membranei celulare si se obtine o permeabilizare a membranei. Procedeul de electroporatie este non-invaziv si reversibil – cand actiunea electroporatiei inceteaza, membrane celulara isi revine la stadiul normal.

Electroforeza reprezinta actiunea prin care ingredientele active din substanta respectiva sunt impinse in straturile profunde ale pielii pentru a asigura un maxim de rezultate.

Daca in mod normal doar 5% din ingredientele unei crème (indiferent de calitatea acesteia) ajung efectiv in profunzimea tesutului, prin dermoporatie, substantele aplicate ajung in proportie de 95%, obtinandu-se astfel rezultate spectaculoase, vizibile chiar si dupa o singura sedinta de tratament.

 

Tratament Mezoterapie faciala

(demachiere, tonifiere, peeling, trat. Mezo-15’, solutie/fiole mezo specifice, masca, crema final ochi, crema final fata-gat )