Radiofrecventa faciala

facial1

radiofrecventa-faciala

Radiofrecventa este cea mai noua tehnologie, care are rezultate efective inca de la primul tratament in cazul lipsei de fermitate si elasticitatii pielii (atat faciale cat si corporale).

Colagenul si elastina – sunt produse de o celula a pielii numita fibroblast. Energia RF stimuleaza aceste fibroblaste. Incalzirea locala cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si in acelasi timp stimuleaza metabolismul fibroblastelor accelerand producerea de noi fibre de colagen si elastina.

Contractia fibrelor de colagen si regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii, asigurandu-i un aspect sanatos si intinerit.

Prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat, iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung.

La nivel facial se poate observa efectul de reducere a ridarii cutanate, imbunatatind vizibil textura pielii. Mai exact, atenuarea ridurilor si transformarea tenului intr-unul mai proaspat, intinerit si luminos.  Efectul este puternic antirid, atenuand liniile de expresie, cearcanele si aspectul mat provocat de imbatranire. Tenul devine mai rezistent si isi redobandeste rolul de sustinere.

 

Tratament Radiofrecventa Faciala

(demachiere, tonifiere, trat. RF cu serum+ gel specific-20’, masaj lifting intensiv, masca, ser concentrat, crema speciala+crema SPF)