Media

/Media
Media 2017-12-19T22:12:27+00:00

februarie 2018

Diana Enache – program de tonifiere si slabire prin CRIOSAUNA

La 21 de ani, cântăreața Diana Enache este preocupată de menținerea sănătății și a tinereții sale întrucât își dorește frumusețe de durată și o stare de spirit excelentă. În prezent, fiica lui Adrian Enache urmează un program de tonifiere și slăbire compus din ședințe de criosaună și masaje corporale cu pietre. ”Criosauna este o baie în aer rece și uscat ce durează maxim 3 minute, timp în care organismul este supus unei temperaturi scăzute, de până la -180 de grade. Expunerea la frig determină producerea endorfinelor, hormonul fericirii, ceea ce asigură întregului corp o stare tonică și de bine.

CITESTE MAI DEPARTE

Deschiderea noului Centru de Recuperare si Remodelare Corporala Catedrei

Lanțul de clinici medicale Hipocrat, a inaugurat recent cea de-a cincea locație din București. Este vorba despre Centrul de Recuperare Medicală și Remodelare Corporală Hipocrat, situat în Cartierul Francez, pe strada Intrarea Catedrei nr 11-15, dispus pe 4 etaje.

CITESTE MAI DEPARTE

decembrie 2017

Teodora Drăgoi Pop recunoaște: „Voi începe neapărat tratamentele”

Teodora Drăgoi Pop a vizitat Centrul de Estetică Hipocrat unde și-a făcut o evaluare cu aparatul de diagnosticare TANITA, care măsoară grăsimea corporală, masa musculară și apa totală din corp. Teodora a fost consultată apoi si cu aparatul de diagnosticare facială Ionto-Scope APM 100, care măsoară conținutul de melanină, ridurile, petele și dimensiunea porilor.

CITESTE MAI DEPARTE

Ozana Barabancea își invită fanele la o întâlnire memorabilă: „Vă aștept cu surprize de toate felurile”

Remodelare Corporală Hipocrat care vor oferi din partea casei pentru toate invitatele mele evaluări avansate pentru corp și ten dar și ședințe de salinoterapie. Vă aștept cu surprize de toate felurile”, spune Ozana Barabancea.

CITESTE MAI DEPARTE

Simona Sensual, despre secretele sale de frumusețe: „Mă răsfăț cu tratamente corporale”

Într-una din edițiile emisiunii ”Doctor H” cu Teodora Drăgoi Pop, difuzată de postul TVH, Simona Sensual a dezvăluit care sunt secretele sale de frumuseţe şi sănătate! De-a lungul vremii, Simona Sensual a fost ţinta ziarelor de scandal, a avut parte de relaţii agitate, însă niciodată nu şi-a neglijat aspectul fizic şi a fost mereu considerată una dintre cele mai sexy femei din România!

CITESTE MAI DEPARTE

Mona Croitoru și-a dat întâlnire cu admiratoarele sale într-un loc destinat frumuseții

Mona Croitoru, una dintre cele mai iubite bloggerițe din România, alături de Estetica Hipocrat, unul din cele mai mari centre de remodelare corporale din țară, a fost gazda unui eveniment special, destinat frumuseții, îngrijirii și remodelării corporale. Structurată pe mai multe capitole, întâlnirea s-a bucurat de prezența a numeroși parteneri importanți precum restaurantele Cocoșu’ Roșu, Rowe România, Complete Beauty sau Weyergans România.

CITESTE MAI DEPARTE

Echipa Anti Aging s-a lansat cu succes într-un eveniment găzduit de Global Wellness System și cu discount de 25 la sută la servicii și produse profesionale

Sub deviza „Remodelează-te într-o versiune mai bună a ta”, nume importante din medicină și estetică s-au reunit miercuri, 9 decembrie, la Centrul de Frumusețe Organică și Medicină Integrativă Global Wellness System din București.

CITESTE MAI DEPARTE

Vezi cum se menține Sarah JSun mereu în formă! Artista a dezvăluit secretul său în exclusivitate!

Sarah JSun este cu siguranță una din cele mai frumoase cântărețe din România, având o siluetă și o piele catifelată de invidiat. Artista care i-a cucerit pe turci cu piesele ei a dezvăluit până la urmă cum reușește să fie mere revigorată, deși are un program foarte haotic datorat numărului mare de concerte pe care le susține în Turcia.

CITESTE MAI DEPARTE

Experta în nutriție Elsa Caragia intră în echipa de excelență de la Estetica Hipocrat

Premiat la Gala iClara Media Awards pentru excelență în frumusețe și tratamente de remodelare corporală, Centrul de Estetică Hipocrat pregătește o nouă supriză clientelor sale. Din echipa de specialiști a clinicii destinate frumuseții va face parte din această lună și experta în nutriție Elsa Caragia, care lucrează cu tipologii diferite de oameni, ce s-au săturat să fie veșnic la dietă. Exemple sunt cei care au un program obsesiv de ordonat pentru mese, oamenii care fac greșeli in combinarea alimentelor, iubitorii de dulciuri, copiii pofticioși sau vedetele cu programul lor haotic.

CITESTE MAI DEPARTE

Elsa Caragia și Centrul de Estetică Hipocrat au lansat cu succes noul program destinat frumuseții

Cu studii aprofundate în nutriție, Elsa Caragia și Centrul de Estetică Hipocrat au organizat la începutul acestei săptămâni un eveniment special, dedicat alimentației sănătoase și frumuseții exterioare.

CITESTE MAI DEPARTE

iClara Media Awards by Vox Caffe, gala diplomelor de excelență acordate personalităților de succes

Organizată de BeAuthentic împreună cu agenția de publicitate și publishing Clara Ilie PR Agency, ediția din acest an a Galei iClara Media Awards, powered by Vox Caffe, s-a bucurat de prezența unui număr impresionant de personalități de marcă din sport, showbiz, afaceri, muzică și film. Dedicat performanței, succesului, ambiției și dăruirii, evenimentul a fost prezentat de doi tineri talentați și cu cariere frumoase în meseriile pe care și le-au ales: Alexandra Stănescu, Miss World România 2011 și prezentatoare tv cu ani întregi de experiență în fața camerelor de filmat și Andrei Gregorian, medic stomatolog specializat pe estetica dentară și facială.

CITESTE MAI DEPARTE

Mai tinere fără operații

Frumuseţea este la mare preţ şi toamna! Un ten întinerit şi o siluetă de invidiat sunt atuuri la care doamnele şi domnişoarele nu renunţă niciodată. Cele mai noi programe de remodelare corporală dau rezultate după numai câteva şedinţe. Actriţa română-canadiană, Claudia Motea nu stă departe de saloanele de înfrumuseţare iar terapia de oxigenare celulară, unul dintre cele mai noi tratamente anti-îmbătrânire, este cea care o ajută să combată efectele machiajului.

CITESTE MAI DEPARTE