Relaxeaza-te cu
terapiile si serviciile noastre!

Intr-o atmosfera primitoare.

Despre noi

/Despre noi
Despre noi 2020-09-29T09:53:22+00:00

De ce Estetica Hipocrat?

Cine suntem?

 

Centrul de Înfrumusetare Hipocrat a fost lansat în ianuarie 2018, și face parte din Centrele Clinicii Medicale HIPOCRAT 2000.

 

Suntem o echipa de profesionisti și reprezentam, cu mândrie, Clinica Medicala HIPOCRAT 2000.  

Clinica Medicala HIPOCRAT 2000 a fost înfiintata în anul 1996 și a devenit, în cei peste 20 de ani experienta, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private, de tip ambulator, spital și laborator, oferind servicii de înalta calitate pacientilor din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu și Prahova.

Cui ne adresam?

Suntem orientati catre clientii care stiu ca imaginea, aspectul fizic și estetica corporala construiesc o personalitate puternica și sanatoasa.

Ne recomanda profesionalismul și pasiunea prin care ne îndeplinim obiectivul principal: îngrijirea sanatatii și îmbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale oferite.

Suntem specializati în îngrijirea sanatatii corporale și combaterea aspectelor inestetice, asa ca am creat pentru clientii nostri, servicii accesibile și oferte speciale de terapie, relaxare și înfrumusetare.

Procedurile efectuate în cadrul Centrului de Înfrumusetare Hipocrat vizeaza remodelarea corporala, tratarea celulitei și orice fel de problema legata de estetica faciala.

Satisfactia dumneavoastra reprezinta o prioritate pentru noi!

Suntem o echipa de profesionisti, cu o metoda unica în abordarea conceptului de imagine ca simbol al personalitatii.

Credem că frumusetea tine atât de estetica exterioara cât și de armonia și sanatatea interioara.

Știm ca pentru a atinge acest ideal al frumusetii este nevoie de implicarea noastra, însotita de dorinta de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitari ale dumneavoastra.

Credem în rezultate performante, obtinute, negresit, prin efortul echipei Centrului de Înfrumusetare Hipocrat.

Pornind de la deviza Clinicii Medicale Hipocrat 2000: „Sanatate înainte de toate!” am conceput programe și servicii personalizate pentru dumneavoastra. Astfel, pentru acuratetea rezultatelor, înaintea oricarei sesiuni de tratamente, efectuam un consult de evaluare pentru a stabili un diagnostic corect și individualizat.

Toate procedurile de tratament și relaxare se realizeaza cu aparatura medicala de ultima generatie și dotari în conformitate cu ultimele standarde nationale și internationale.

În întâmpinarea nevoilor clientilor și îndeplinirea oricarei dorinte estetice,

Echipa Hipocrat va sta la dispozitie!

Call Now Button