Relaxeaza-te cu
terapiile si serviciile noastre!

Intr-o atmosfera primitoare.

Despre noi

/Despre noi
Despre noi 2019-11-15T10:20:55+00:00

De ce Estetica Hipocrat?

Cine suntem?

 

Centrul de Infrumusetare  Hipocrat a fost lansat in ianuarie 2018, si face parte din Centrele  Clinicii Medicale HIPOCRAT 2000.

 

Suntem o echipa de profesionisti, si reprezentam, cu mandrie, Clinica Medicala HIPOCRAT 2000.  

Clinica Medicala HIPOCRAT 2000 a fost infiintata in anul 1996, si a devenit, in cei peste 20 de ani experienta, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private, de tip ambulator, spital si laborator, oferind servicii de inalta calitate pacientilor din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Prahova.

 Cui ne adresam?

 Suntem orientati catre clientii care stiu ca imaginea, aspectul fizic si estetica corporala construiesc o personalitate puternica si sanatoasa.

Ne recomanda profesionalismul si pasiunea prin care ne indeplinim obiectivul principal: ingrijirea sanatatii  si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale oferite.

Suntem specializati in ingrijirea sanatatii corporale si combaterea aspectelor inestetice, am creat pentru clientii nostri, servicii accesibile si oferte speciale de terapie, relaxare si infrumusetare.

Procedurile efectuate in cadrul Centrului de Infrumusetare  Hipocrat vizeaza remodelarea corporala, tratarea celulitei si orice fel de problema legata de estetica faciala.

Satisfactia dumneavoastra reprezinta o prioritate pentru noi!

Suntem o echipa de profesionisti, cu o metoda unica in abordarea conceputui de imagine ca simbol al personalitatii.

Credem ca frumusetea tine atat de estetica exterioara cat si de armonia si sanatatea interioara.

Stim ca pentru a atinge acest ideal al frumusetii este nevoie de implicarea noastra, insotita de dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari ale dumneavoastra.

Credem in rezultate performante, obtinute, negresit, prin efortul echipei Centrului de Infrumusetare  Hipocrat.

Pornind de la deviza Clinicii Medicale Hipocrat 2000 Sanatate inainte de toate! am conceput programe si servicii personalizate pentru dumneavoastra. Astfel, pentru acuratetea rezultatelor, inaintea oricarei sesiuni de tratamente, efectuam un consult de evaluare pentru a stabili un diagnostic corect și  individualizat.

Toate procedurile de tratament si relaxare se realizeaza cu aparatura medicala de ultima generatie si dotari  in conformitate cu ultimele standarde nationale si internationale.

In intampinarea nevoilor clientilor si indeplinirea oricarei dorinte estetice,

Echipa Centrul de Infrumusetare  Hipocrat va sta la dispozitie!

ECHIPA NOASTRA

Cunoaste-ne echipa! Scopul ei este satisfactia clientului.

DR. GABRIELA CONSTANTINICA
Medic specialist – Chirurgie Plastica, Estetica si  Microchirurgie Reconstructiva
DR. DESPINA BEER
Medic Primar Dermatologie
Violeta Balan
Esteticiana
Georgeta Illi
Tehnician maseur
Gabriel Dumitru
Hair stylist