Aqua oxigen-hiperbaric-mOxy Brasion / Jet 02 Peel

//Aqua oxigen-hiperbaric-mOxy Brasion / Jet 02 Peel
Aqua oxigen-hiperbaric-mOxy Brasion / Jet 02 Peel 2018-04-13T06:44:33+00:00

OXIGENUL: ELIXIR AL FRUMUSETII

Este o modalitate de peeling superficial si eficient care foloseste oxigenul sub presiune pentru a accelera agentul lichid salin, creand astfel un efect exfoliativ asupra tenului.

Agentul lichid salin este compus din diferite vitamine si suplimente concentrate special pentru a servi problemelor pacientilor. Datorita unei velocitati ridicate (o viteza de 200m/s) se realizeaza peelingul stratului superficial al pielii, ceea ce permite o mai buna penetrare a compusilor activi din produsele utilizate dupa efectuarea peeling-ului, iar substanta salina previne inflamarea si infectarea pielii.

Totodata, oxigenul aplicat pe suprafata tenului, distruge bacteriile anaerobe din glandele sebacee. In acelasi timp, sistemul asigura cantitatea potrivita de nutrimente pentru piele, accelereaza regenerarea celulei, fapt ce conduce la o piele mult mai sanatoasa si mai tanara.

Aceasta metoda se potriveste oricarui tip de ten, conducand la stimularea functiei de regenerare a celulei, circulatiei sangelui, imbunatateste metabolismul celulei.

Tratamentul este nedureros si placut pentru toate tipurile de piele si  nu irita.  Este recomandat si persoanelor cu piele cuperotica si sensibila.

Tratamentul are o diversitate de actiuni, ideal pentru:

  • cresterea schimbului intracelular (aduce la suprafata celulele tinere mai rapid decat in mod normal)
  • cresterea rezistentei vaselor de sange
  • regenerarea diverselor straturi ale pielii
  • intarzierea imbatranirii pielii
  • purificarea si revitalizarea pielii
  • normalizarea secretiilor de sebum.
  • efectul de luminozitate si revigorare a pielii

Ajuta la asimilarea cocktailului cosmetic folosit in cadrul terapiei. Tratamentul poate fi combinat cu introducerea de vitamina C sau alte substante active cum ar fi acidul hialuronic.

Call Now Button