Capsula Slim Active

//Capsula Slim Active
Capsula Slim Active 2017-12-19T19:44:24+00:00

Capsula Slim Activ ofera un sortiment extreme de variat de terapii SPA si de intretinere corporala, infrumusetare si reducere a greutatii corporale.

Slim Activ include intr-un singur echipament o imbinare unica de functii: platforma vibrationala pentru masaj, ventilatie la nivel facial, infrarosii, meloterapie cu muzica in format mp3 si cromoterapie.

Tratamentele Slim Activ sunt menite sa garanteze un tratament holistic complet, pentru corp si spirit in egala masura. Este ideala pentru remodelarea corporala, deoarece  gratie actiunii razelor infrarosii, se ard aproximativ 750 calorii in doar 30 de minute

Razele infrarosii patrund pana la 10 mm sub piele si activeaza procesul de topire al grasimilor, in interiorul corpului si la eliminarea colesterolului.

Pe masura ce porii pielii se deschid si elimina toate deseurile metabolice, stratul superficial de celule moarte este eliminat si el; pielea capata un aspect luminos, revigorat, radiant, cu o tonicitate si elasticitate mult imbunatatite.

Capsula Slim ajuta organismul la:

  • reducerea stresului si redobandirea echilibrului intern
  • stimularea simturilor si obtinerea starii generale de bine
  • reglarea metabolismului si stabilizarea greutatii corporale
  • relaxarea corpului dar si a mintii
  • tratament preventiv al bolilor
  • terapia somatica prin vibromasaj ce imbunatateste circulatia sanguina si limfatica
  • cromoterapia – capsula foloseste un sistem complex de culori si energia lor in scopuri terapeutice (rosu energizant, albastru relaxant, verde revigorant).

Slim Active furnizeaza metode excelente de reintinerire, longevitate si o optima stare de bine.

Call Now Button