CRIOSAUNA, TERAPIA PRIN FRIG

//CRIOSAUNA, TERAPIA PRIN FRIG
CRIOSAUNA, TERAPIA PRIN FRIG 2019-12-18T10:11:52+00:00

Ce este Criosauna?

Criosauna se bazeaza pe una din cele mai vechi terapii prin expunerea trupului la frig cunoscuta prin diverse forme in intreaga lume.  Aceasta a fost folosita in Japonia, in anul 1978  de catre medicul reumatolog T.Yamauchi, in vederea pacientilor cu artrita reumatoida.

Cum actioneaza Criosauna?

Criosauna este o baie in aer rece  si uscat care dureaza pana la cel mult trei minute, timp in care organismul este supus unei temperaturi scazute, de pana la minus 180 de grade Celsius. In timpul unei sedinte de Criosauna cuprinsa  intr-un interval de 2-3 minute de terapie, creierul stimuleaza functiile organismului si conduce la cresterea energiei, intinerirea celulelor, intarirea sistemului imunitar. Crioterapia întregului corp stimulează în mod natural sistemele de autovindecare şi induce schimbări la trei niveluri: sistemul circulator, sistemul nervos şi meridianele sau centrele energetice. Are efecte benefice asupra sănătăţii, frumuseţii, un avantaj este economia de timp pe care o face omul pentru că o procedură nu durează mai mult de trei minute, plus că oferă o stare plăcută.  Baia de  aer rece este mult mai plăcută decât un duş rece. Expunerea la frig determină producerea endorfinelor, hormonul fericirii, ceea ce asigură întregului corp o stare tonică, o stare de bine ce durează în timp.

”Există o explicaţie logică pentru care frigul este benefic bolilor de piele, cu precădere psoriazisului. Frigul ajută vasele cutanate. Psoriazisul este o afecţiune imunocutanată şi există studii care arată impactul frigului asupra vaselor dilatate, îngheţul stimulează colagenul. Crioterapia este benefică pentru cei cu vasodilataţie excesivă, lor le aduce cele mai mari avantaje această metodă. În cazul lor este recomandată această terapie prin frig”.

Efectul Criosaunei este unul revigorant, tonic,  si sunt imbunatatite o varietate de afectiuni :

– Elimina celulita

– Ajuta la slabit

– Elimina stresul

– Insomnia

– Reumatismul

– Dureri musculare si articulare

– Psoriazis, eczema, urticarie

– Dispar durerile musculare

Indicatii: in timpul tratamentului este recomandat sa se poarte sosete si manusi de bumbac pentru prevenirea degeraturilor  si costum de baie. Este contraindicat  intrarea in criosauna cu bijuterii , ceas, lant, cercei.

VREAU SA AFLU MAI MULTE
Call Now Button