Detox SPA

//Detox SPA
Detox SPA 2017-12-19T19:48:04+00:00

O terapie de detoxifiere placuta, intensiva si chiar interactiva, deoarece in doar 30 de minute rezultatele sunt vizibile. Se realizeaza prin electroliza, cu ajutorul unui aparat cu electrozi ce contine o solutie de apa calda cu sare, in care se introduc talpile si apoi tot ce ai de facut, este sa astepti, savurand un ceai verde sau citind revista preferata.

Picioarele noastre, da, ele, care ne suporta greutatea corpului zi de zi, o viata intreaga, detin secretul: la nivelul talpilor picioarelor se incheie drumul canalelor de comunicare ale organelor interne.

DetoxSpa urmareste aceste canalele si le accelereaza activitatea prin electroliza, astfel ca fluxul de ioni generat rezoneaza cu organele corpului si atrage particulele de toxine, metale grele si impuritati, pana la nivelul talpilor pentru a le elimina prin cei peste 2.000 de pori ai pielii.

Detoxifierea organismului e intensiva si rezultatele sunt vizibile, deoarece apa isi schimba culoarea spre galben, verde, maro si chiar negru din primele minute, relevand gradul de toxicitate din organism. Verde/galben e dovada detoxifierii rinichilor si tractului urinar in timp ce culorile maro si negru identifica detoxifierea ficatului si vezicii biliare. Fulgii de culoare neagra sunt metalele grele-nocive eliminate, iar rosuindica toxine purtate in circuitul sangvin. Portocaliul arata ca si toxinele depozitate in articulatii sunt eliminate din corp. Detoxifierea este solutia ideala pentru un corp sanatos, caci inlatura semnele de oboseala, te simti revigorat, re-energizat, dormi mai bine si te poti concentra pe aspectele cu adevarat importante ale vietii.

Call Now Button