Drenaj limfatic Lymphastim 12 Topline

//Drenaj limfatic Lymphastim 12 Topline
Drenaj limfatic Lymphastim 12 Topline 2017-12-19T19:42:26+00:00

Drenajul limfatic actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici, procedura de preso-masaj avand drept scop eliminarea tuturor toxinelor din organism. Circulatia limfatica are rolul de a transporta toate rezidurile celulare, o slaba activitate a acesteia implicand in primul rand retentia de apa in organism.

Celulele se degenereaza, tesutul conjunctiv isi pierde elesticitatea, pielea incepe sa imbatraneasca si sa prezinte imperfectiuni si denivelari si astfel apare inestetica celulita. 

Acest aparat este  ideal pentru persoanele care sufera de probleme circulatorii cum ar fi : retinerea de apa in tesuturi, celulita,edeme veno limfatice, insuficienta a microcirculatiei periferice.

Aparatul de presodrenaj este mai exact un costum special care înconjoară abdomenul, picioarele și un braț. Costumul este dotat cu spații pneumatice în care pătrunde aer cu presiuni și etape diferite. Prin alternarea presiunilor și etapelor se presează pe lanțul ganglionar, efectuând astfel drenajul limfatic într-o manieră comodă și extrem de placută.

Drenajul limfatic este una dintre cele mai naturale metode de detoxifiere a organismului.

Drenajul limfatic defectuos si reducerea circulatiei sangelui duce la acumulari de grasime, pierderea elasticitatii tesutului conjunctiv, ducand la aparitia imperfectiunilor si denivelarilor pielii. Unul din rolurile sistemului limfatic este acela de a curata organismul de toxine si deseuri metabolice.

INDICATII:

  • stimularea circulatiei venoase si limfatice
  • eliminarea celulitei
  • prevenirea varicelor
  • indepartarea spasmelor si a durerilor muscular
  • obezitate
  • detoxifiere
Call Now Button