Epilare

/Epilare
Epilare 2019-12-19T11:40:10+00:00

In zilele noastre femeia a ajuns sa se bucure de noi tehnici si produse de cea mai buna calitate cat si de mult profesionalism.

In Centrul de Infrumusetare Hipocrat gasesti toate formele de epilat, de la epilarea clasica cu ceara traditionala pana la epilatul cu laser.

Asadar, vorbind despre formele de epilat clasice regasim metode practice si rapide.

Epilatul cu ceara de unica folosinta este una dintre cele mai complexe metode de indepartarea parului nedorit, dar cu efecte de lunga durata. Este important sa alegi produsul care se potriveste cel mai bine pileii tale. Ceara de unica folosinta ofera igiena atenta si metoda cea mai rapida de indepartarea firului de par.

Epilatul cu ceara traditionala este cea mai veche forma de epilare ce nu se refoloseste devenind deasemenea o ceara de unica folosinta.

Epilatul cu pasta de zahar

Pasta de zahar este un produs natural obtinut din zahar, lamaie si apa, nu contine conservanti, nu provoaca alergii, este chiar comestibile si este metoda de epilare cea mai igienica. Este recomandata tuturor persoanelor in special celor cu fragilitate capilara, persoanelor cu piele sensibila, vitiligo, psoriasis, lupus sau persoanelor cu varice.

Datorita tehnicii folosite, reduce riscul de rupere a firului de par si de aparitia firelor sub piele. Parul crescand mai incet si mai subtire. Este metoda cea mai sigura ce nu implica risc de alergie sau foliculita.  Aceasta ceara este remarcabila prin efectul sau de peeling eliminand celulele moarte lasand totodata pielea hidratata si catifelata.

Daca alegem epilarea cu pasta de zahar vom observa o scadere a densitatii firelor de par in primele 6 luni cu pana la 25% iar dupa 1 an cu pana la 50%.Este cea mai dulce forma de epilare.

VREAU SA AFLU MAI MULTE
Call Now Button