Promotii

/Promotii
Promotii 2020-07-10T11:54:38+00:00
 ′

Minus 4 centimetri in talie, de la prima sedinta!

HImFU – Inalta frecventa 
Aceasta tehnologie ofera un tratament cu un control perfect adancimii de  patrundere in interiorul tesutului distrugand un numar mare de adipocite.  Grasimile eliberate vor fi preluate de sistemul limfatic propriu  organismului si vor fi eliminate din organism.                            CrioRadiofrecventa imbina 2 tehnologii: radiofrecventa și crio-lipoliza.  Radiofrecventa asistata de sistemul crio opereaza cu indici termici aflati  la poli opusi, in timp ce la suprafata tegumentului capatul de tratament  emite temperaturi controlabile de pana la – 10 grade. Este terapia ce  stimuleaza sinteza de colagen si elastina prin intermediul undelor de  energie livrate in interiorul tesutului.                           Masajul transdermic  DermoHealth este o terapie eficienta ce actioneaza prin intermediul  presiunii negative, cu un debit constant pentru a mobiliza celulele  adipoase, redistribuindu-le si astfel inlaturand celulita.

Curatare profunda si hidratare maxima !!

Straluceste cu ajutorul unui tratament facial complet!

Noi va recomandam tratamentul pentru curatarea, hidratarea și iluminarea tenului, cat si tratamentul cu un efect imediat de lifting. OXYGENUL HIPERBARIC și FACE LIFT HIFU sunt doua tratamente cu rezultate imediate. Efecte vizibile: ridicarea instantanee a pometilor, efect de rejuvenare facial, atenuarea ridurilor si a cearcanelor, imbunatatirea simetriei si a formei fetei, piele mai intinsa si mai hidratata.

 Rezultatele sunt vizibile imediat dupa procedura;                         Tonifiere si fermitate piele, stimulare colagen;                                   Indicat pentru toate tipurile de piele, in orice anotimp;       Tratamentul cicatricilor post-acneice si reducerea porilor;   Imbunatatirea aspectului ridurilor de expresie;                                 Lifting neinvaziv pentru fata, gat si decolteu;                             Conturarea faciala, redarea ovalului facial.

Curatare profunda si hidratare maxima !!

Curatare profunda si hidratare maxima!

Solutia pentru a combate trecerea timpului si de a avea un efect de lifting facial instant o reprezinta tratamentul cu Oxigen Hiperbaric si Microdermoabraziune. Se obtine astfel curatarea tenului prin infuzarea unui cocktail de oxigen si vitamine care stimuleaza producerea de elastina si colagen, estompeaza petele si cicatriciile superficiale, redau luminozitatea si elimina punctele negre. Tratamentul cu oxigen hiperbaric este unul revolutionar destinat tratarii ridurilor. Asa ca alege oferta noastra pentru un ten curat si hidratat!

In doar 4 saptamani poti ajunge la silueta dorita !

Secretul consta in Tehnologia Dermohealt ce trateaza cu succes toate formele si stadiile de celulita. Tratamentul imbunatateste elasticitatea epidermei, defibrozeaza tesuturile si accelereaza procesul de ardere al grasimilor. Astfel, impachetarile cu CAPSULA SLIM ACTIV garanteaza un tratament complet pentru corp eliminand prin arderea de grasimi 750 kcal in 30 de minute. Noi iti oferim un pachet special de 20 de sedinte(10 sedinte dermocell, 10 sedinte impachetare la cald) ca tu să obtii corpul mult dorit. Talie de viespe! Adio celulita!

Call Now Button