Promotii

/Promotii
Promotii 2019-12-03T06:51:29+00:00
 10 sedinte dermocell 30′

Străluceşte de sărbători cu ajutorul unui tratament facial complet!

Noi vă recomandăm tratamentul pentru curățarea, hidratarea și iluminarea tenului, cât si tratamentul cu un efect imediat de lifting. OXYGENUL HIPERBARIC și FACE LIFT HIFU sunt două tratamente cu rezultate imediate. Efecte vizibile: ridicarea instantanee a pomeților, redarea volumului obrajilor căzuți, efect de rejuvenare facial, atenuarea ridurilor nazolabiale și a cearcănelor, îmbunătățirea simetriei și a formei feței, piele mai întinsă și mai hidratată. Prin urmare, ESTETICA HIPOCRAT  te așteaptă la un răsfăț bine meritat pentru ca pielea ta să vibreze de sănătate și frumusețe!

Curatare profunda si hidratare maxima !!

Curatare profunda si hidratare maxima!

Solutia pentru a combate trecerea timpului si de a avea un efect de lifting facial instant o reprezinta tratamentul cu oxigen hiperbaric si microdermoabraziune. Se obtine astfel curatarea tenului prin infuzarea percutanata unui cocktail de oxigen si vitamine care stimuleaza producerea de elastina si colagen, estompeaza petele si cicatriciile superficiale, redau luminozitatea si elimina punctele negre.Tratamentul cu oxigen hiperbaric este un tratament revolutionar destinat tratarii ridurilor.

Curatare profunda si hidratare maxima !!

In doar 4 saptamani poti ajunge la silueta dorita !

Secretul consta in tehnologia Dermohealt ce trateaza cu succes toate formele si stadiile de celulita. Tratamentul imbunatateste elasticitatea epidermei, defibrozeaza tesuturile si accelereaza procesul de ardere al grasimilor. Astfel, impachetarile cu CAPSULA SLIM ACTIV garanteaza un tratament complet pentru corp eliminand prin arderea de grasimi 750 kcal in 30 de minute. Talie de viespe! Adio celulită!