Sculptor

/Sculptor
Sculptor 2020-01-09T09:40:16+00:00

SCULPTOR

HIMFU /CRIORADIOFRECVENȚA este, în prezent, cea mai eficientă modalitate de combatere a celulitei și a adipozității, cu rezultate echivalente liposucției chirurgicale.

Terapia asigură rezultate remarcabile în doar o sesiune!

Procesul de slăbire este foarte rapid, cu rezultate absolut extraordinare și ireversibile. Aspectul inestetic de coajă de portocală dispare, nodulii celulitici se elimină, țesutul subcutanat se oxigenează, microcirculația periferică se reactivează, lichidele stagnante sunt drenate, iar tonusul și elasticitatea pielii se îmbunătățesc vizibil.

INOVATIE IN SLABIRE – HImFU

HImFU are același obiectiv ca și liposucția chirurgicală: distrugerea definitivă a unui număr mare de adipocite. Acționează cu valuri de unde cavitaționale de înaltă frecvență producând microbule ce cresc presiunea în interiorul celulei grase. Astfel se produce o reducere instantă a centimetrilor.

CRIORADIOFRECVENTA topește și fluidifică grăsimea întarită, protejează vasele de sânge superficiale și remodelează corpul.

Crio produce vasoconstricție, iar Radiofrecvența induce vasodilatație. Cu alte cuvinte, Radiofrecvența acționează în interiorul țesutului adipos cu o temperatură crescută care determină topirea grăsimilor încorporate. De asemenea, Radiofrecvența crește sinteza de proteine de 20 de ori, pielea recăpătându-și tonusul și fermitatea în doar câteva ședințe.

Datorită combinației dintre Crio și Radiofrecvență rezultatele sunt multiple în slăbirea în centimetri și în liftingul tegumentului.

MASAJUL TRANSDERMIC duce la dispersarea depozitelor de grăsime și la dizolvarea acestora prin masarea țesutului în profunzime. Acest tratament are acțiune anticelulitică, remodelantă, de tonifiere, de reconturare corporală, intensifică circulația sangvină și îmbunătățește aspectul pielii.

Numit și „Inamicul nr 1 al celulitei”, masajul transdermic constă în tehnologia revoluționară DermoHealth: o metodă non invazivă de aspirație și circulație la nivelul țesuturilor dermei, ce îmbunătățește limfodrenajul, ajută la eliminarea mai rapidă a lichidelor, toxinelor și grăsimilor acumulate în exces și stimulează sistemul de irigare arterială realizând o lipoliză în adâncime a straturilor de grăsime.

Are eficiență crescută și pe stadii avansate de celulită.

„Pielea își recapătă tonusul și fermitatea în cel mai scurt timp.”

VREAU SA AFLU MAI MULTE
Call Now Button