EPILARE DEFINITIVA

//EPILARE DEFINITIVA
EPILARE DEFINITIVA 2019-11-20T12:53:51+00:00

Pentru confortul si increderea in sine, cea mai moderna si eficienta metoda de inlaturare a parului nedorit este EPILAREA DEFINITIVA  iar noi recomandam noua tehnologie CPL X-LASE – laser si lumina pulsata calibrata, tehnologie unica ce combina simultan efectul de racire cu pulsurile de lumina, fapt ce duce la cresterea temperaturii terapeutice a zonei tinta, fara risc de ranire si cu resimtirea unei dureri mult mai mici fata de alte dispozitive cu laser traditionale.

Firul de par este format din folicul pilos (bulb si papila), care are rol in nutritie, tija firului de par, muschiul erector, care ridica firele de par, dand aspectul ,,piele de gaina’’ si  glanda sebacee. In cadrul sedintei de epilare progresiv definitiva este distrus foliculul pilos.

Fiecare fir de par urmeaza un ciclu evolutiv in care trece prin trei faze: de crestere (faza anagena), de stagnare (faza catagena) si de regresie (faza teleogena).

Pe corp exista fire de par in toate cele trei faze, de aceea este nevoie de un numar mai mare de sedinte pentru a distruge toti foliculii pilosi. Trebuie stiut faptul ca epilarea prin X-LASE CPL este eficienta doar in stadiul activ al cresterii firului de par, adica in faza anagena, cand in firul de par se afla concentrata o cantitate suficienta de melanina incat in momentul expunerii la o sursa de lumina intens pulsata , aceasta are capacitatea de a absorbi spectrul luminos, ceea ce va duce la combustie.

Tratamentele pot fi realizate pe un numar extins de tipuri de ten (fototipuri), viteza procedurilor si rezultatele fiind incomparabile, cele mai bune rezultate obtinandu-se pe firele inchise la culoare.

Fata de metodele de epilat traditionale, aceasta metoda este nedureroasa, minim invaziva si nu prezinta risc de infectie.  Folosirea ei are un risc foarte mic de aparitie a reactiilor adverse, nu duce la riscul de a dezvolta cancer de piele, nu necesita foarte multe precautii, cea mai importanta fiind utilizarea unor creme fotoprotectoare in cazul expunerii la soare, fie inainte, fie dupa tratament. Eficienta acestei tehnologii a fost dovedita in numeroase studii clinice, avand aprobarea din partea Food and Drug Administration (FDA).

Aparatul nostru din dotare X-LASE CPL Biotec foloseste o tehnologie cu  lumina pulsata calibrata, utilizata nu numai pentru indepartarea treptata a parului nedorit ci si pentru un numar mare de tratamente cosmetice precum: reintinerirea pielii, reducerea ridurilor, tratamentul acneei, rozacee, eliminarea petelor pigmentare si tratamentul leziunilor vasculare.

Folosirea lui este strict interzisa persoanelor care au: cancer de piele, eczeme, epilepsie, diabet, au placute metalice implantate in tesuturile din zonele vizate, se afla sub tratament citostatic sau cu anticoagulante dar si persoanelor insarcinate.

Programeaza-te acum
Call Now Button