Presoterapie – Drenaj Limfatic

///Presoterapie – Drenaj Limfatic
Presoterapie – Drenaj Limfatic 2019-12-18T09:44:44+00:00

Presoterapia este echivalentul unui masaj de drenaj limfatic. Functia de baza a aparatelor de presoterapie este de a imbunatati circulatia sanguina si limfatica a picioarelor, a bratelor si a taliei prin umflarea si dezumflarea camerelor aflate in costumul de presoterapie.

Actioneaza cu forta hemodinamica si presiune secventiala asupra lantului ganglionar, facilitand eliminarea lichidelor si grasimilor aflate in exces in organism.

Reducerea drenajului limfatic și a circulației sângelui determină acumulări de grăsime, țesutul conjunctiv își pierde elasticitatea, apărând astfel imperfecțiuni și denivelări ale pielii. Limfa acționează de asemenea ca un filtru al țesuturilor: distruge bacteriile și toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate în ganglionii limfatici.

Pentru a optimiza drenajul limfatic este necesar ca mușchii să se contracte, țesutul conjuctiv să fie ferm, oferind un grad ridicat de compresie.

Presiunea cu care se lucreaza este reglabila, in functie de cat suporta fiecare.

Efectul benefic al presoterapiei consta si in imbunatatirea oxigenarii tesuturilor periferice si la detoxifierea generala a organismului. Presoterapia se recomanda persoanelor care sufera de celulitaretentie hidrica, microcirculatie venoasa ingreunata, picioare obosite

Presoterapia actioneaza si asupra aparatului muscular prin inlaturarea senzatiei de febra muscularacare apare dupa exercitii fizice intense sau in perioade de recuperare, dupa interventii chirurgicale sau la recuperarea fizio-motorie la persoanele cu probleme ortopedice.

VREAU SA AFLU MAI MULTE
Call Now Button