Tratament DERMOCELL

///Tratament DERMOCELL
Tratament DERMOCELL 2019-12-18T09:39:36+00:00

Inovatia Dermocell  consta în endermologie – marirea fluxului si reducerea presiunii aplicate pe piele, eliminand complet riscurile de ranire, aparitie a hematoamelor si traumelor sau de crestere a pragului de sensibilitate capilara.

Spre deosebire de clasicele metode de vacuum , tratamentul cu Dermocell este o terapie pentru tratarea celulitei mai putin agresiva pentru organism – fara ca acest lucru sa îi reduca în vreun fel eficienta.

Prin accelerarea microcirculatiei locale, tratamentul cu Dermocell permite refacerea tesutului atrofiat si îmbunatateste tonicitatea musculaturii. Straturile de grasime sunt defibrozate si grasimile mai usor de eliminat, retentia de apa si toxine redusa la minim, iar drenajul limfatic accelerat.

Secretul din spatele eficientei aparatului consta in tehnologia revolutionara DermoHealth: o metoda non invaziva de aspiratie continua ce stimuleaza microcirculatia la nivelul tesuturilor dermei, ajuta la eliminarea mai rapida a lichidelor, toxinelor si grasimilor acumulate in exces, stimuleaza sistemul de irigare arteriale realizand o lipoliza in adancime a straturilor grasoase.

Stimuleaza circulatia limfo-venoasa care transporta deseurile si toxinele si produsele metabolismului celular, generand o curatare si decongestionare mult mai buna a tesuturilor, cu actiune directa asupra celulitei sau adipozitatilor localizate.

Comparativ cu alte terapii anticelulitice, Dermocell ofera, intr-o perioada scurta de timp, rezultate spectaculoase si durabile. Nu este agresiv pentru organism, astfel, in zonele tratate nu vor aparea echimoze (vanatai).

Mai mult, acest tratament reface tesutul muscular atrofiat, cu remodelarea tisulara si obtinerea unui aspect mai ferm, mai tonic.

VREAU SA AFLU MAI MULTE
Call Now Button