Tratament DETOX

Tratament DETOX 2019-12-18T09:53:01+00:00

Toate toxinele acumulate de organism dezechilibreaza functiile acestuia, creand un mediu propice pentru boli, alergii si probleme ale sistemului imunitar.

Pentru o detoxifiere completa, pana nu demult era nevoie de o dieta drastica ce ducea la infometare uneori.

Cu aparatul de detoxifiere, lucrurile sunt mai simple, mai placute si dureaza mai putin.

La nivelul talpilor, sunt reprezentate toate organele interne. Detoxifierea organismului cu acest aparat urmareste canalele de comunicare ale organelor si accelereaza procesul natural de eliminare a toxinelor.

Electroliza sarii dizolvate in apa genereaza un flux de ioni pozitivi si negativi care atrag sau se ataseaza pe particulele toxice si accelereaza procesul natural de detoxfiere.

Toxinele din organism se aduna în cadiţă prin fenomenul de osmoza şi vor colora apa in mod diferit in funcţie de setarea aparatului sau de afecţiunile tale.

Procedura permite eliminarea toxinelor din organele şi sistemele principale ale corpului, astfel ficatul, rinichii, colonul, sistemul circulator şi cel limfatic îmbunătăţindu-şi considerabil funcţionarea. Efectele pozitive ale tratamentului sunt: întinerirea ţesuturilor, învigorarea, energizarea, îmbunătăţirea circulaţiei şi a funcţionării celulelor organismului etc. .

Eliminarea toxinelor se produce prin ionizarea băii de picioare, apa interacţionând cu lichidele corporale.  În timpul celor 30 de minute, cât durează o şedinţă, apa se va colora în diferite nuanţe în funcţie de substanţele eliminate prin electroliză. Astfel, circulaţia sangvină este stimulată, întregul corp se va reechilibra şi relaxa. În plus, va fi susţinut şi îmbunătăţit procesul de regenerare a organismului, efecte ce se vor observa într-un timp foarte scurt.

VREAU SA AFLU MAI MULTE
Call Now Button