Tratament Electrostimulare

///Tratament Electrostimulare
Tratament Electrostimulare 2019-12-18T09:29:56+00:00

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care microcurentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze.

Electrostimularea este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere.. Numarul maxim de electrozi 24, este integral computerizat, beneficiind de performantul microprocessorATMEL, ce are programe moderne care ne permit sa oferim tratamente personalizate, adaptate fiecarui tip de client in parte: slabire localizata, drenaj limfatic, program anticelulitic, fermitate bust, slabire ultra-rapida, lifting facial nechirurgical, relaxare.

Ca rezultat al electrostimularii, muschii si pielea devin mai ferme, iar grasimile sunt eliminate, electrostimularea accelereaza metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

Tratamentul prin electrostimulare inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muschilor, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului.

Prin electrostimulare este activata “topirea” depozitelor de tesut adipos. Etapele in scaderea ponderala sunt: diminuarea depozitelor adipoase, scaderea circumferintei zonelor de tratament, pierderea kilogramelor suplimentare.

VREAU SA AFLU MAI MULTE
Call Now Button