Aquaoxibraziunea / Oxigen hiperbaric

///Aquaoxibraziunea / Oxigen hiperbaric
Aquaoxibraziunea / Oxigen hiperbaric 2019-12-18T09:04:03+00:00

Tratamentele estetice realizate cu aparatele profesionale ce functioneaza cu oxigen hiperbaric reprezinta o alternativa a injectiior cu botox.

Aquaoxibraziunea este un tratament care foloseste doar oxigenul si picaturi de apa sau de solutie salina. Cu o tehnologie de ultima ora, bazata pe pulverizare, aceasta terapie permite oxigenarea tesuturilor. Terapia incetineste procesul de imbatranire, revigoreaza pielea si ajuta la cresterea colagenului si elastinei.

Metoda revolutionara in domeniul cosmetic, tratamentul consta in indepartarea prin abraziune a celulelor moarte de la suprafata epidermei. Aceasta metoda este mai usoara si mai placuta decat o microdermabraziune ( cu diamante sau cristale), deoarece nu presupune o abraziune mecanica a epidermei. Este o metoda de peeling eficienta care foloseste oxygen sub presiune, pentru a accelera lichidul salin, creand astfel un efect exfoliativ asupra tenului, fara a-l irita.

Tratamentul este non-invaziv si se potriveste oricarui tip de ten. Hidrateaza profund si oxigeneaza pielea si  nu provoaca efecte adverse.

Tratament Aquaoxibraziune / Oxigen hiperbaric

(demachiere, tonifiere, peeling cu solutie salina-10’, trat. Oxy cu  fiola/ cocktail de fiole specific-20’, masca, gel final ochi, crema final fata-gat)

VREAU SA AFLU MAI MULTE
Call Now Button