DERMIO CARE

DERMIO CARE 2019-12-18T09:04:16+00:00

Dr. Rudolf Weyergans, inventatorul tratamentului Dermio Care, a descoperit ca, odata separati ionii pozitivi de cei negativi, poate impregna tesuturile cu oxigen cu sarcina negativa. Se stimuleaza astfel producerea naturala de colagen (responsabil cu supletea si fermitatea pielii), se intensifica metabolismul celular, se imbunatatesc functiile nervilor periferici si se intareste sistemul imunitar.

Un atom care primeste un electron in plus este numit ion negativ. Iar un atom care pierde un electron este numit un ion pozitiv (si dauneaza sanatatii omului).

Studii facute asupra ionilor negativi au scos la iveala rezultate incredibile pe care acestia le au asupra starii noastre, a energiei si a sanatatii in general. In ziua de azi casele si birourile noastre moderne ne izoleaza de acesti ioni negativi. Calculatoarele, iluminatul fluorescent, sistemele de aer ventilat si cladirile facute din materiale moderne si noi genereaza o abundenta de ioni pozitivi. Acestia ne fac sa ne simtim obositi, depresivi si iritati.

Daca reusim sa echilibram numarul de ioni pozitivi cu cel de ioni negativi din casa noastra vom scapa de aceste sentimente si stari negative. Zonele cele mai linistite ale lumii sunt incarcate de trilioane de ioni negativi. Aerul de langa o cascada, malul marii, dintr-o padure sau de pe un munte este acel aer de care avem nevoie, un aer care se afla intr-o stare de echilibru natural. Dupa o furtuna, majoritatea dintre noi se simt revigorati. Aceasta se intampla pentru ca furtuna electrica genereaza trilioane de ioni negativi care ne incarca cu energie si reduc tensiunea.

Dermionologia foloseste virtutile oxigenului pentru a creste in mod natural pH-ul pielii si al tesuturilor, activandu-se astfel enzimele responsabile cu sinteza colagenului.  Aparatul Dermio emite ioni negativi in casca, astfel stimulandu-se refacerea de elastina, tenul devine mai luminous si ferm, iar ridurile se estompeaza. Prin sistemul respirator si circulator intregul corp beneficiaza de energia data de ionii negativi  – se produce o revitalizare a proceselor metabolice

Prin sistemele respirator si circulator intreg corpul beneficiaza de energia data de ionii negativi , ceea ce duce la o revitalizare a tuturor proceselor metabolice.

DERMIO  facial – tratament cu ioni negativi                                                          

(demachiere, tonifiere, gel conductor special , trat. Dermio /la casca-30’, crema final cu SPF)

DERMIO  facial  – tratament cu ioni negativi                                                       

(gel conductor special , trat. Dermio /la casca-30′)

VREAU SA AFLU MAI MULTE
Call Now Button